ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ CONCRETE EFFECT PAINT ΤΗΣ VINTRO

Concrete Effect Paint

Αν σας γοητεύει το σοφιστικέ look της των εναλλασσόμενων αποχρώσεων της τσιμεντοκονίας.

Το εφέ του ακατέργαστου, ημιτελούς τσιμεντένιου κονιάματος, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με την ευκολία, την πολυμορφία και την μοναδικότητα του εντελώς πρωτοποριακού χρώματος της Vintro, Concrete Effect Paint.

Είναι ένα ακόμα επαναστατικό διακοσμητικό χρώμα μας, με βάση το νερό, χαμηλής περιεκτικότητας VOC (ΠΟΕ). Ένα σύστημα ενός προϊόντος που θα προσθέσει ενδιαφέρον και στυλ σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Ξεχάστε το «βιβλιαράκι οδηγιών χρήσεως» και δημιουργήστε με τον δικό σας τρόπο και τη φαντασία σας αν αυτό σας δελεάζει. Αυτό το χρώμα τοίχου δεν είναι μόνο χρώμα, αλλά και διαφορετικές υφές και διαφορετικοί τόνοι και σκιάσεις σε ένα μόνο προϊόν.

Το Concrete Effect Paint είναι εύκολο στη χρήση και δίνει στο εσωτερικό σας μια όμορφη και προσωπική πινελιά. Εστιάστε στην προσωπική σας έκφραση, γιατί όχι;

Εάν θέλετε να αναδημιουργήσετε τη μοντέρνα, κοφτερή, υφή τσιμεντένιου εφέ, εργοστασιακού στυλ, που θυμίζει τα λοφτς της Νέας Υόρκης ή αν προτιμάτε τις λεπτές γοητευτικές και διακριτικές σκιάσεις και υφές της τσιμεντοκονίας, σας προσφέρουμε την ευελιξία να «παίξετε» και να δημιουργήσετε το δικό σας δημιουργικό απότέλεσμα με αυτό το μοναδικό Concrete Effect Paint.

Vintro Concrete Effect Paint. Δημιουργία χωρίς όρια!

Εφαρμόστε το χρώμα με πινέλο ή ρολό, το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε εξαρτάται από τη μέθοδο εφαρμογής. Συνιστούμε ένα έως δύο στρώματα. Εάν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα μετά την πρώτη εφαρμογή, δεν είναι απαραίτητη η δεύτερη επίστρωση, αλλά η προσθήκη επιπλέον στρώσεων θα ενισχύσει τη σκίαση και την υφή.

Μεγάλες, σαρωτικές πινελιές δίνουν μια πιο ήρεμη επίδραση, μικρές διαδρομές σταυροειδών περασμάτων δίνουν ένα πιο έντονο και χαρακτηριστικο τελικό αποτέλεσμα. Για ένα δραματικό αποτέλεσμα, με πιο ανάγλυφη υφή, εφαρμόστε 2 στρώσεις με πινέλο ή ρολό και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα σε γωνία 60-80% κατά μήκος της βαμμένης επιφάνειας, με σαρωτικές καμπυλωτές κινήσεις. Για πιο λείο φινίρισμα, τρίψτε ελαφρά με ένα λεπτό γυαλόχαρτο. Χρησιμοποιήστε το Vintro Clear Wax για να προσθέσετε μια λεπτή γυαλάδα, αλλά το χρώμα θα σκουρύνει. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε το Extreme Lacquer (Matt, Satin ή Gloss) αν χρειάζεστε πλήρη αδιαβροχοποίηση.

Δεν υπάρχουν όρια στο πώς θα εκφραστείτε με το ευέλικτο αυτό χρώμα, είναι η δική σας δημιουργικότητα που αποφασίζει!

Διατίθεται σε 3 επιλεγμένες αποχρώσεις που ταιριάζουν στο ύφος του αποτελέσματος και συνδυάζονται καταπληκτικά με τις υπάρχουσες σειρές Matt Emulsion και Chalk Paint. Συσκευασία 2,5 λίτρων.

Το Concrete Effect Paint είναι ένας εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε έναν accent wall, δηλαδή έναν τοίχο ή κομμάτι τοίχου που ελκύει ευχάριστα την προσοχή. Ο χώρος σας θα αποκτήσει χαρακτήρα σε ελάχιστο χρόνο.

 

Το Vintro Concrete Effect Paint είναι πιστοποιημένο EN71-3, δηλαδή απολύτως ασφαλές ακόμα και για τα παιδικά δωμάτια, έπιπλα και παιχνίδια.
Έχει καλυπτικότητα 20m2 / 2,5L, χρόνο στεγνώματος: 30 – 60 λεπτά και χρόνο επαναβαφής που μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής και το επιθυμητό φινίρισμα.