ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΎ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ

Τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς ή ακόμα και του πατρικού μας σπιτιού είναι συνήθως ανεκτίμητης αξίας τόσο λόγω ποιότητας όσο και λόγω του συναισθηματικών δεσμών που τα συνοδεύουν.
 
Αν δεν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε προσωπικά, αν δεν αισθάνεστε αρκετά έμπειροι για να τα μεταποιήσετε μόνοι ή κυρίως αν θέλετε ιδιαίτερες τεχνοτροπίες  καλλιτεχνικού βαψίματος που θα τα μετατρέψουν σε μοναδικά σύγχρονα αριστουργήματα σε απόλυτη αρμονία με τη διακόσμηση του χώρου που επιθυμείτε να τα τοποθετήσετε, ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
 
Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η αγάπη για δημιουργία και καλλιτεχνική μεταποίηση επίπλων  σε συνδυασμό με την χρήση των πιο τεχνολογικά εξελιγμένων και οικολογικών υλικών αποτελούν εγγύηση του αποτελέσματος. Εκτός από μια ευχάριστη περιήγηση στις φωτογραφίες του ιστότοπού μας, σας προσκαλούμε στο showroom μας για να πάρετε ιδέες και να δείτε από κοντά τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.
 
ACCENT WALLS: Εκτός από το καλλιτεχνικό βάψιμο επίπλων, αγαπούμε ιδιαίτερα τη δήναμη της διακοσμητικής επιμέλειας τοίχων και πιστεύουμε αδιαμφισβήτητα στην συγκλονιστική επιρροή που έχουν στην ατμόσφαιρα του χώρου και τη συνέργειά τους με τα σχέδια εσωτερικής διακόσμησης.
 
Το CONCRETE EFFECT της VINTRO είναι ένα μοναδικό χρώμα τεχνοτροπίας για τοίχους που αξίζει να το δείτε από κοντά. Εκτός αυτού όμως, οι καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες τοίχων έχουν μεγάλη ευελιξία σε χρώματα και εφέ και μπορούν να κοσμήσουν εξαιρετικά οποιονδήποτε χώρο.