ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VINTRO

No seal chalk paint

Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα έπιπλά σας εύκολα, γρήγορα και με υπέροχο σύγχρονο ματ αποτέλεσμα, θα λατρέψετε το No Seal Chalk Paint!

Παρέχει ανθεκτικό, λείο και αδιάβροχο ματ φινίρισμα προς χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Δεν χρειάζεται βερνίκωμα ή κέρωμα!

Με τη γνωστή, μακράν ασυναγώνιστη καλυπτικότητα του χρώματος κιμωλίας Vintro, 19,5τμ/λτ, με 40-60% πιο πλούσιες χρωστικές από κάθε άλλο χρώμα και με βάση το νερό.

ΒΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Θα το βρείτε σε πάνω από 60 εξαιρετικά χρώματα

Το No Seal Chalk Paint είναι πρωτοποριακό χρώμα κιμωλίας διακοσμητικού βαψίματος πολλαπλών χρήσεων με βάση το νερό. Είναι χαμηλό σε ΠΟΕ (VOC) και με ευκολοδούλευτη παχύρευστη υφή που δεν στάζει. Παρέχει ένα ανθεκτικό, λείο και αδιάβροχο ματ φινίρισμα προς χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας σε ξύλινες επιφάνειες, μέταλλα, γυαλί, τοιχοποιία, ύφασμα, καθώς και σε ποικίλες άλλες επιφάνειες και υποστρώματα με ελάχιστη προετοιμασία. Δεν απαιτείται περαιτέρω κέρωμα ή βερνίκωμα.
Όλα τα χρώματα Vintro περιέχουν υψίστης ποιότητας και πλούσιες χρωστικές για να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα απόδοσης χρώματος και εξίσου εξαιρετικό φινίρισμα.

Πριν ξεκινήσετε

Πριν αρχίσετε να βάφετε, τρίψτε την επιφάνεια ώστε να αφαιρέσετε ξεφλουδίσματα παλιού χρώματος, χαρτιού ή γύψου. «Αγριεύοντας» την επιφάνεια μπορείτε να πετύχετε καλύτερη πρόσφυση του χρώματος. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή και απαλλαγμένη από λιπαρότητες και σκόνη. Για ορισμένα κομμάτια επίπλων ή ντουλάπια κουζίνας, θα ήταν οφέλιμη η χρήση καθαριστικού με βάση το αλκοόλ για την απομάκρυνση του λίπους (clean spirit).

Οδηγίες χρήσης

Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Για βέλτιστα αποτελέσματα, εφαρμόστε 2 ομοιόμορφα στρώματα χρώματος και αραιώστε με νερό όπου και όποτε χρειάζεται, μιας και το χρώμα είναι ιδιαίτερα παχύρευστο. Χρησιμοποιήστε πινέλο ή ρολό καλής ποιότητας, αφήνοντας 2 – 4 ώρες μεταξύ των στρωμάτων. Ανάλογα με τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία, το προϊόν θα είναι συνήθως στεγνό σε επαφή μετά από 30 – 60 λεπτά. Η βαφή θα χρειαστεί περίπου μια εβδομάδα στους 20° C για να φτάσει στο σημείο της πλήρους σκλήρυνσής της. Συνιστάται οι βαμμένες πόρτες και συρτάρια να κλείνουν απαλά μέχρι να επιτευχθεί πλήρης σκλήρυνση.
Πλύντε τα πινέλα σε χλυαρό νερό ή σαπουνόνερο μετά τη χρήση.

 

Πιστοποιημένο EN71-3. Ασφαλές για παιδικά παιχνίδια και έπιπλα.
Τιμή ΕΕ για αυτό το προϊόν (CAT.A / a): 30g / l (2010).
Αυτό το προϊόν περιέχει max. 30 g / l VOC χρώματος.