ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ - ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ – ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Harmony Interiors

H Harmony Interiors…

…φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο την εκπληκτική σειρά Βρετανικών χρωμάτων & προϊόντων Vintro Luxury Paint. Μαζί και τα μοναδικά οικολογικά συμπληρωματικά προϊόντα τεχνοτροπιών Artisan Enhancements.

Στη Harmony Interiors σας μαθαίνουμε μέσα από μια σειρά σεμιναρίων το δρόμο και τα μυστικά για να εξελιχθείτε κι εσείς στο καλλιτεχνικό βάψιμο επίπλων και τοίχων.

Σε εμάς μπορείτε επίσης να εμπιστευθείτε τη μεταμόρφωση του παλιού σας επίπλου, της κουζίνας, του τοίχου στο σπίτι, στο γραφείο ή στο airbnb σας με καλλιτεχνικό διακοσμητικό βάψιμο. Το αποτέλεσμα θα είναι κάτι μοναδικό, καινούργιο και σε απόλυτη αρμονία με τη διακόσμησή σας.

Τέλος, στο κατάστημα της Harmony Interiors θα βρείτε δείγματα της δουλειάς μας και των δυνατοτήτων των χρωμάτων Vintro, καθώς και μοναδικά κομμάτια επίπλωσης και διακόσμησης αναπαλαιωμένα δια χειρός ΑΚ.

H Harmony Interiors…

…φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο την εκπληκτική σειρά Βρετανικών χρωμάτων & προϊόντων Vintro Luxury Paints και τα μοναδικά οικολογικά συμπληρωματικά προϊόντα τεχνοτροπιών Artisan Enhancements.

Στη Harmony Interiors σας μαθαίνουμε μέσα από μια σειρά σεμιναρίων το δρόμο και τα μυστικά για να εξελιχθείτε κι εσείς στο καλλιτεχνικό βάψιμο επίπλων και τοίχων.

Σε εμάς μπορείτε επίσης να εμπιστευθείτε τη μεταμόρφωση του παλιού σας επίπλου, της κουζίνας, του τοίχου στο σπίτι, το γραφείο ή το airbnb σας με καλλιτεχνικό διακοσμητικό βάψιμο σε κάτι μοναδικό, καινούργιο και σε απόλυτη αρμονία με τη διακόσμησή σας.

Τέλος, στο κατάστημα της Harmony Interiors θα βρείτε όχι μόνο δείγματα της δουλειάς μας και των δυνατοτήτων των χρωμάτων Vintro αλλά και μοναδικά κομμάτια επίπλωσης και διακόσμησης αναπαλαιωμένα δια χειρός ΑΚ και μοναδικά.

Όσο για την Vintro…

H Vintro είναι πλέον η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παραγωγής και διανομής, χρώματων κιμωλίας, διακοσμητικών χρωμάτων τοίχου και βερνικιών, του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ακολουθεί τον ίδιο αυξανόμενο ρυθμό ανάπτυξης σε ολόκληρη την Ευρώπη και την υφήλιο, γεγονός καθόλου τυχαίο, δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητας των χρωμάτων της!

Μεταμορφώστε τα έπιπλα και το σπίτι σας, με πάνω από 60 υπέροχα χρώματα και αμέτρητες αποχρώσεις συνδυασμών, μόνοι σας, οικονομικά και απολαμβάνοντας κάθε πινελιά…

Τα Chalk Paint® (χρώμα κιμωλίας), Waxes (κεριά) & Lacquers (βερνίκια) είναι το τελικό αποτέλεσμα της σκληρής και πολυετούς δουλειάς της Vintro για τη δημιουργία προϊόντων με απαράμιλλη απόδοση και αξία.

Η μοναδική φόρμουλα των χρωμάτων Vintro δίνει εξαιρετική κάλυψη σε ευρεία ποικιλία επιφανειών και αντοχή που κάνει το κέρωμα προαιρετικό.

Κατάλληλα για χρήση στα έπιπλα, τους τοίχους και τα πατώματα σας.

Το  Vintro Chalk Paint (με βάση νερού) είναι ευέλικτο, εξαιρετικό και αποδίδει με τρόπο που θα σας εκπλήξει. Καλύπτει αποτελεσματικά οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς καθόλoυ τρίψιμο ή άλλη κουραστική και χρονοβόρα προετοιμασία.

  • Μοναδικής καλυπτικότητας (19,5τμ/λίτρο) και κολλητικότητας
  • Μη Τοξικά – Ακίνδυνα – Low VOC
  • Ασφαλή ακόμα και για κούνιες και παιχνίδια με την αυστηρή Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση ΕΝ71-3 (child-safe)
  • Φορτωμένα με χρωστικές ουσίες για βαθιά, πλούσια χρώματα
  • Πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε κιμωλία
  • Ασύγκριτη παχύρευστη υφή για ποικιλία τεχνοτροπιών

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ