ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!

Ταξιδέψτε με τα σεμινάρια βαψίματος της Harmony Interiors και ανακαλύψτε έναν κόσμο χρωμάτων και όμορφων φινιρισμάτων. Δημιουργήστε μοναδικά και εκπληκτικά κομμάτια για εσάς και το σπίτι σας!

Η Harmony Interiors είναι ο άρτια καταξιωμένος και κορυφαίος εκπαιδευτής στην Ελλάδα στο καλλιτεχνικό βάψιμο με χρώματα κιμωλίας (Vintro Chalk Paint ™) και στη δημιουργία διακοσμητικών τελειωμάτων βαφής.

Έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες χομπίστες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες και έχει ολοκληρώσει πολλά διαφορετικά έργα και κατά παραγγελία φινιρίσματα σε έπιπλα τόσο για εμπορικούς όσο και οικιακούς πελάτες.

Μάθετε σε ένα εμπνευσμένο και δημιουργικό περιβάλλον, περιηγηθείτε σε ένα χώρο γεμάτο από επιμελημένα στο χέρι κομμάτια που παρουσιάζουν διαφορετικές τεχνικές, χρώματα και προϊόντα. Έτσι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν πραγματικά και να κατανοήσουν την ιδέα και την έννοια αυτού που μαθαίνουν.

Τα Σεμινάρια βαψίματος / Εργαστήρια μας καλύπτουν: από αρχάριους και ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό βάψιμο επίπλων ή τοίχων ποτέ πριν, χομπίστες με λίγη ή πολλή εμπειρία μέχρι επαγγελματίες ή προχωρημένους λάτρεις του διακοσμητικού βαψίματος επίπλων (ή/και τοίχων) που θέλουν να εξελιχθούν και να μάθουν ακόμα περισσότερα.

Η σχέση με τους συμμετέχοντες στα σεμινάριά μας δεν τελειώνει σε ένα εργαστήρι αλλά μάλλον ξεκινάει. Ολοκληρώνοντας ένα σεμινάριο κοντά μας κάθε συμμετέχων αποκτά πρόσβαση σε μια υπερήφανη και παθιασμένη ομάδα για συνεχή υποστήριξη, συμβουλευτική, ιδέες και έμπνευση.

Ανυπομονούμε να σας έχουμε κοντά μας σε ένα ή και περισσότερα καλλιτεχνικά σεμινάρια βαψίματος μας και να μοιραστούμε τον κόσμο του χρώματος και την ελευθερία των όμορφων φινιρισμάτων μαζί σας.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ

Απευθύνεται σε αρχάριους ή και λίγο προχωρημένους που θέλουν να μάθουν ακόμα περισσότερα και να γνωρίσουν το μοναδικό και απόλυτο χρώμα κιμωλίας Vintro Chalk Paint ™

Αποκαλύπτουμε το δημιουργικό και καλλιτεχνικό ταλέντο που όλοι διαθέτετε!

Φεύγοντας από αυτό το Σεμινάριο (διάρκειας 3 ωρών), όχι μόνο θα έχετε περάσει ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό τρίωρο, αλλά συγχρόνως θα έχετε ανακαλύψει ένα καινούργιο χόμπυ.

Θα έχετε αποκτήσει την αυτοπεποίθηση και όλα τα γνωστικά εργαλεία που, μαζί με τις δικές μας συμβουλές, σας καθιστούν απολύτως ικανούς να βάψετε, να μεταμορφώσετε, να ανανεώσετε και να εκσυγχρονίσετε κυριολεκτικά οτιδήποτε εσείς θέλετε στον προσωπικό σας χώρο.

Μαθαίνουμε, χρησιμοποιώντας τα πιο καλυπτικά και τεχνολογικά εξελιγμένα chalk paints (χρώματα κιμωλίας) της Ευρώπης, τα Vintro Chalk Paint ™:

Σεμινάρια βαψίματος
 • Τα μυστικά του σωστού βαψίματος και πώς να διορθώνουμε λάθη ή κάτι που δεν μας αρέσει (γιατί με τα χρώματα αυτά όλα επιτρέπονται μέχρι να μας αρέσει το αποτέλεσμα!)
 • Τις εναλλακτικές μεθόδους σταθεροποίησης και αδιαβροχοποίησης των χρωμάτων ανάλογα με την επικείμενη εργασία για αναλοίωτο και διαχρονικό αποτέλεσμα
 • Την τεχνική του distressing (shabby chic για επιμελώς φθαρμένο/παλαιωμένο χρώμα)
 • Την τεχνική της πατίνας
 • Την μαγική τεχνική του dry brushing σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές
 • Την τεχνική του ντεκαπέ με την εύκολη και εντυπωσιακή χρήση πολλών χρωματιστών κεριών για έπιπλα
 • Τον τρόπο δημιουργίας στένσιλ με ένα μοναδικό και ευκρινή τρόπο
 • Την τεχνική (white) wash
 • Τον τρόπο βαψίματος του υφάσματος

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα Σεμινάρια είναι όλα δικά μας. Εσείς φέρτε μόνο την καλή σας διάθεση και όρεξη για δημιουργία!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΩΝ FAUX FINISHES

Απευθύνεται σε αρχάριους, προχωρημένους ή και επαγγελματίες που θέλουν να μυηθούν σε κάποιες πιο ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και φινιρίσματα (faux finishes) καλλιτεχνικού διακοσμητικού βαψίματος.

Δουλεύουμε πάνω σε καμβά και “χτίζουμε” σε 10-12 επίπεδα/στάδια και με μοναδικές τεχνοτροπίες ένα εξαιρετικό έργο τέχνης.
Καθε τεχνοτροπία μπορεί μετά να εφαρμοστεί ξεχωριστά σε έπιπλα, τοίχους κτλ.

Χρησιμοποιούμε τα χρώματα κιμωλίας Vintro Chalk Paint ™ και τα εξαιρετικά, οικολογικά και βιοδιασπώμενα προϊόντα τεχνοτροπιών της ARTISAN ENHANCEMENTS.

Μεταξύ άλλων μαθαίνουμε:

 • Ανάγλυφο στένσιλ
 • Κρακλ/κρακελέ
 • Chip effect/θρυμματισμός του χρώματος για έξτρα υφή και όψη παλαίωσης
 • Βερνίκωμα
 • Πατίνα/σκιάσεις
 • Φόιλς χρυσού, ασημιού κτλ
 • Πατίνα με κερί παλαίωσης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ

Απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους αλλά και σε όσους θέλουν να περάσουν όμορφα και παρεΐστικα μαθαίνοντας, βάφοντας και μεταμορφώνοντας το δικό τους επιπλάκι με επαγγελματική κατεύθυνση και χωρίς άγχος.

Αν λοιπόν δεν τολμάτε ή δεν αποφασίζετε να ξεκινήσετε τη μεταμόρφωση των επίπλων σας μόνες/οι σας…

Πάρτε το δικό σας μικρό επιπλάκι κι ελάτε να το βάψουμε μαζί πάντα με επαγγελματική καθοδήγηση.

Κλείστε/προκρατήστε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατό

Συμπεριλαμβάνεται η καθοδήγηση, εκμάθηση και χρήση πινέλων και συμπληρωματικών υλικών πχ στένσιλς. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα χρώματα και κερί που θα επιλέξετε εσείς για το δικό σας έπιπλο.

Ο αριθμός συμμετοχών στα Σεμινάρια βαψίματος είναι περιορισμένος προκειμένου να διατηρείται υψηλό το επίπεδο της υπηρεσίας και να απαντώνται οι ερωτήσεις σας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε  μαζί μας στο 2106858216 για να προκρατήστε τη θέση σας.