ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΑΤΙΝΕ ΧΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ

Supreme Eggshell

SUPREME EGGSHELL

Κατόπιν παραγγελίας

Ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον με βάση νερού, το οποίο είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και εφαρμογή, επιτυγχάνοντας ένα άψογο φινίρισμα, ως αποτέλεσμα και προσφέροντας ασυναγώνιστες επιδόσεις, εξαιρετική κάλυψη και υψηλή ανθεκτικότητα.

Ένα ακόμα χρώμα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με βάση το νερό και σατινέ (ελαφρώς γυαλιστερό).

Έχει σχεδιαστεί για να αντιστέκεται στη γενική φθορά, υγρασία και χρώση. Πλένεται εύκολα για γρήγορο και απαιτητικό καθάρισμα σε χώρους υψηλής κυκλοφορίας όπως κουζίνες και μπάνια. Διατίθεται σε 1 λίτρο, 2,5 λίτρα & 5 λίτρα.

Το χρώμα Eggshell είναι ένα ανθεκτικό σατινέ χρώμα για όλους τους εσωτερικούς τοίχους, το ξύλο και τις μεταλλικές επιφάνειες (συμπεριλαμβανομένων των καλοριφέρ και των σωληνώσεων). Ιδανικό για την ανακαίνιση/βάψιμο δαπέδων, σκαλοπατιών, κιγκλιδωμάτων και μονάδων κουζίνας. Αυτό σημαίνει ότι είναι επίσης η ιδανική εναλλακτική του Chalk Paint αλλά με σατινέ φινίρισμα για την ανακαίνιση επίπλων.

Όπως όλα τα χρώματα μας, το Eggshell είναι φορτωμένο με χρωστικές για βάθος χρώματος. Η ελαφριά λάμψη του επιτρέπει έναν βαθμό ανάκλασης από την επιφάνεια και θα παρατηρήσετε λεπτές αλλαγές στους τόνους υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Αυτό το χρώμα είναι ένα τεχνικά προηγμένο, φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση, επιτυγχάνοντας παράλληλα ένα άψογο φινίρισμα. Ως αποτέλεσμα, θα προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις, εξαιρετική κάλυψη και υψηλή αντοχή, που σημαίνει ότι χρειάζεστε μικρότερη ποσότητα.

Το Vintro Eggshell, με ελάχιστα VOC, είναι πιστοποιημένο EN71-3, κάτι που το καθιστά απόλυτα ασφαλές για τα παιδικά δωμάτια, παιχνίδια και έπιπλα.

Έχει καλυπτικότητα 13τ.μ ανά λίτρο, 15% γυαλάδα, στεγνώνει σε 2-4 ώρες και μπορείτε να περάσετε το δεύερο χέρι σε 4 ώρες. Λόγω των πλούσιων χρωστικών του, συνήθως 1-2 χέρια είναι αρκετά για πλήρη κάλυψη.

 

Το SUPREME EGGSHELL της Vintro θα το βρείτε στις γνωστές μοναδικές 65 αποχρώσεις του χρωματολογίου Vintro (και όχι μόνο), σε συσκευασία 1lt, 2,5lt & 5lt με χερούλι.

Δεν διατίθεται ηλεκτρονικά.

Για παραγγελίες και περαιτέρω ενημέρωση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106858216 (Harmony Interiors – Κεντρικό κατάστημα / Αντιπροσωπεία, Χαλάνδρι)

Δειτε ακομα

Safety Data Sheet Eggshell

Eggshell – Product Information Sheet