ΜΟΝΟ ΣΤΟ VINTRO PAINT ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ 250 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

Τα χρώματα Vintro κατασκευάζονται στην Αγγλία. Το εργοστάσιο της Vintro παράγει επιστρώσεις για σχεδόν 100 χρόνια και έχουμε συνθέσεις χρωμάτων που χρονολογούνται από το 1771. Αυτή η πλούσια ιστορία και κληρονομιά της συνεχούς γνώσης στη βελτιστοποίηση συνταγών χρωμάτων και βερνικιών, από γενιά σε γενιά κατασκευαστών χρωμάτων, μας δίνει την εμπειρία για τη σύσταση και παραγωγή προϊόντων με ασυναγώνιστες επιδόσεις και εξαιρετικές ιδιότητες.

Τα πρώτα μας σκευάσματα βασίστηκαν σε φυσικές χρωστικές και ρητίνες, παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνταν από τους μεγάλους δασκάλους του χρώματος, οι οποίοι αναμειγνύαν τα χρώματα με τα ίδια τους τα χέρια, για μερικά από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα εισήχθησαν νέες τεχνικές παραγωγής και συνθετικές χρωστικές ουσίες που αναμφισβήτητα οδήγησαν στην κατακόρυφη αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας της βιομηχανίας χρωμάτων. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά τα “νέα” υλικά δεν ήταν τόσο υψηλής ποιότητας ούτε φιλικά προς το περιβάλλον, όπως τα συστατικά που επεξεργάστηκαν οι πρωτοπόροι δάσκαλοι των χρωμάτων για εκατοντάδες χρόνια. Χρησιμοποιούμε πολλά από τα υλικά που θα ήταν γνωστά στον Michelangelo, Leonardo da Vinci και Turner, αλλά μόνο όπου το παλιό ξεπερνά την ποιότητα του νέου.

Τα χρώματα μας έχουν επιλεγεί προσεκτικά σε εκλεπτισμένες αποχρώσεις και σε τόνους που αναδεικνύουν στο μέγιστο οποιοδήποτε κομμάτι επίπλου ή χώρο. Αποτελούν μια χρυσή τομή και πάντρεμα του κλασικού με το σύγχρονο.

Μόνο εδώ θα βρείτε το κίτρινο ηλιοτρόπιο του Βαν Γκογκ, παράλληλα με τον αρχαίο ελληνικό αμμόλιθο και το παλάτι του Buckingham Portland Stone. Κάθε χρώμα έχει εξευγενιστεί και εξελιχθεί σε διάρκεια μηνών με μια σειρά εργασιών ανάπτυξης χρησιμοποιώντας ιστορικά έγχρωμα αρχεία σε πάνω από 350.000 αποχρώσεις και τόνους.

Τα χρώματα μας είναι κυριολεκτικά φορτωμένα με πλούσιες χρωστικές για απίστευτο βάθος χρώματος και έχουν πυκνή και κρεμώδη υφή. Δίνουν ασυναγώνιστες επιδόσεις, εξαιρετική κάλυψη και ανώτερη ανθεκτικότητα, που σημαίνει ότι με λιγότερη ποσότητα καλύπτεται πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια.

Είτε θέλετε να μεταμορφώσετε το αγαπημένο σας έπιπλο χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό Chalk Paint (χρώμα κιμωλίας) ή το No Seal Chalk Paint, είτε θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τα απαράμιλλα χρώματα τοίχου Matt Emulsion ή Eggshell, έχουμε το τέλειο χρώμα για το έργο σας.

Όλα μας τα χρώματα είναι πιστοποιημένα με BS EN71-3: 2013. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα Vintro είναι απολύτως ασφαλή για τα παιδικά δωμάτια, έπιπλα και παιχνίδια.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Με βάση το νερό
  • Εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα χρωστικών ουσιών που σημαίνει απαράμιλλη κάλυψη & ευκολία χρήσης
  • Πιστοποιημένο για χρήση σε παιδικά δωμάτια και χώρους (BS EN71-3)
  • Χαμηλότερη δυνατή περιεκτικότητα σε VOC, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για δυσάρεστες μυρωδιές ή αναπνευστικά προβλήματα
  • Φιλικό προς το περιβάλλον
  • Γρήγορο στέγνωμα
  • Εξαιρετική κατακράτηση χρώματος
  • Εύκολη εφαρμογή