ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΤ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

Supreme Matt Emulsion

SUPREME MATT EMULSION

Κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το εξαίρετο ποιοτικά χρώμα, με βάση το νερό και υφή γαλακτώματος, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει εκπληκτική τελειότητα στους τοίχους και τις οροφές.

Το Vintro Supreme Matt Emulsion είναι ένα ανθεκτικό χρώμα με σουπερ ματ φινίρισμα ιδανικό για όλους τους εσωτερικούς τοίχους, το ξύλο και τις μεταλλικές επιφάνειες.

Δίνει την κλασική εμφάνιση που λατρεύουν οι διακοσμητές και αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων.

Όπως όλα τα χρώματα μας, το Supreme Matt Emulsion είναι φορτωμένο με χρωστικές για ένα βάθος χρώματος το οποίο είναι ασυναγώνιστο. Το ματ φινίρισμα σημαίνει ότι υπάρχει ελάχιστη ανάκλαση από την επιφάνεια και αυτόματα θα σας έλξει το χρώμα με το βάθος και τη γοητεία του.

Η συγκεκριμένη ποιότητα χρώματος χρησιμοποιεί μια προηγμένη τεχνολογία μικροπόρων, επομένως είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο να διατηρείται καθαρό με ένα πέρασμα με υγρό πανί, ενώ το χρώμα αναπνέει πλήρως.

Ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον με βάση νερού, το οποίο είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση και εφαρμογή, επιτυγχάνοντας ένα άψογο φινίρισμα ως αποτέλεσμα και προσφέροντας ασυναγώνιστες επιδόσεις, εξαιρετική κάλυψη και υψηλή ανθεκτικότητα.

Έχει καλυπτικότητα 15τ.μ ανά λίτρο, στεγνώνει σε 1 ώρα και μπορείτε να περάσετε το δεύτερο χέρι σε 2-4 ώρες. Λόγω των πλούσιων χρωστικών του, συνήθως 1-2 χέρια είναι αρκετά για την πλήρη κάλυψη.

Το Vintro Matt Emulsion είναι είναι εξαιρετικά χαμηλό σε VOC και πιστοποιημένο EN71-3, κάτι που το καθιστά απολύτως ασφαλές ακόμα και για παιδικά δωμάτια, έπιπλα και παιχνίδια.

 

Το SUPREME MATT EMULSION της Vintro θα το βρείτε στις γνωστές  65 αποχρώσεις του χρωματολογίου Vintro (και όχι μόνο), σε συσκευασία 2,5 λίτρων με χερούλι.

Δεν διατίθεται ηλεκτρονικά.

Για παραγγελίες και περαιτέρω ενημέρωση, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106858216 (Harmony Interiors – Κεντρικό κατάστημα / Αντιπροσωπεία, Χαλάνδρι)

Δειτε ακομα

Safety Data Sheet Matt Emulsion

Matt Emulsion – Product Information Sheet