ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VINTRO

Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα έπιπλά σας εύκολα, γρήγορα και με υπέροχο σύγχρονο ματ αποτέλεσμα που αντέχει ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. ιδανικό για το σαλονάκι της βεράντας και όχι μόνο) , θα λατρέψετε το No Seal Chalk Paint!
Με τη γνωστή, μακράν ασυναγώνιστη καλυπτικότητα του χρώματος κιμωλίας Vintro, 19,5τμ/λτ, με 40-60% πιο πλούσιες χρωστικές από κάθε άλλο χρώμα και με βάση το νερό.

ΒΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!   Όχι, δεν χρειάζεται βερνίκωμα ή κέρωμα γιατί είναι αδιάβροχο!

Θα το βρείτε σε πάνω από 60 εξαιρετικά χρώματα.

Το No Seal Chalk Paint είναι το πρωτοποριακό χρώμα κιμωλίας διακοσμητικού βαψίματος πολλαπλών χρήσεων με βάση το νερό, χαμηλό σε ΠΟΕ (VOC) και με ευκολοδούλευτη παχύρευστη υφή που δεν στάζει. Παρέχει ένα ανθεκτικό, λείο και αδιάβροχο ματ φινίρισμα προς χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας σε ξύλινες επιφάνειες, μέταλλα, γυαλί, τοιχοποιία, ύφασμα, καθώς επίσης και σε ποικίλες άλλες επιφάνειες και υποστρώματα με ελάχιστη προετοιμασία. Δεν απαιτείται περαιτέρω κέρωμα ή βερνίκωμα.
Όλα τα χρώματα Vintro περιέχουν υψίστης ποιότητας και πλούσιες χρωστικές για να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα απόδοσης χρώματος και εξίσου εξαιρετικό φινίρισμα.

Πριν ξεκινήσετε
Πριν αρχίσετε να βάφετε, τρίψτε την επιφάνεια ώστε να αφαιρέσετε ξεφλουδίσματα παλιού χρώματος, χαρτιού ή γύψου και να την «αγριέψετε» για ακόμα καλύτερη πρόσφυση του χρώματος. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή και απαλλαγμένη από λιπαρότητες και σκόνη. Για ορισμένα κομμάτια επίπλων ή ντουλάπια κουζίνας, θα ήταν οφέλιμη η χρήση καθαριστικού με βάση το αλκοόλ για την απομάκρυνση του λίπους (clean spirit).

Οδηγίες χρήσης
Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Για βέλτιστα αποτελέσματα, εφαρμόστε 2 ομοιόμορφα στρώματα χρώματος και αραιώστε με νερό όπου και όπτε χρειάζεται, μιας και το χρώμα είναι ιδιαίτερα παχύρευστο. Χρησιμοποιήστε πινέλο ή ρολό καλής ποιότητας, αφήνοντας 2 – 4 ώρες μεταξύ των στρωμάτων. Ανάλογα με τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία, το προϊόν θα είναι συνήθως στεγνό σε επαφή μετά από 30 – 60 λεπτά. Η βαφή θα χρειαστεί περίπου μια εβδομάδα στους 20 ° C για να φτάσει στο σημείο της πλήρους σκλήρυνσής της και συνιστάται οι βαμμένες πόρτες και συρτάρια να κλείνουν απαλά μέχρι να επιτευχθεί πλήρης σκλήρυνση.
Πλύντε τα πινέλα σε χλυαρό νερό ή σαπουνόνερο μετά τη χρήση.

Πιστοποιημένο EN71-3. Ασφαλές για παιδικά παιχνίδια και έπιπλα.
Τιμή ΕΕ για αυτό το προϊόν (CAT.A / a): 30g / l (2010).
Αυτό το προϊόν περιέχει max. 30 g / l VOC χρώματος.